Nieuwe cursus Reanimatie (incl AED)

Stel je eens voor, dat je ergens op een sportveld bent en een van de sporters zakt voor je ogen in elkaar. Je denkt aan een hartaanval, maar kom je verder? Je wilt graag helpen, maar weet je wat je moet doen? Je hebt gehoord over het bestaan van een AED en mogelijk weet je ook waar ze hangen, maar weet je ook hoe hiermee om te gaan? Je wilt gaan reanimeren omdat je weet dat elke seconde telt en dat de eerste 13 minuten cruciaal zijn, maar weet je hoe? Wil je al deze vragen met ja beantwoorden, doe dan mee aan de cursus AED bediener!

Onze vereniging organiseert een nieuwe cursus Reanimatie (incl AED). De cursus zalgehouden worden op een zaterdagochtend 13 november van 09:00 tot 13:00  in het Oude Klooster in Geffen.

De cursus kan gedaan worden zonder enige voorkennis van Eerste Hulp, reanimatie of AED en wordt afgesloten met een toets. Na het behalen van de toets ontvangt u een diploma Reanimatie (BLS) en AED. De cursus behandelt zowel de reanimatie van volwassenen als van kinderen.

De kosten voor de cursus zullen €40,= bedragen. Degene die interesse hebben in deze cursus, kunnen contact opnemen met een van de bestuursleden of kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier. Wanneer het aantal aanmeldingen minimaal 8 is, dan gaan we de cursus inplannen, dus geef je op.