Vanavond dinsdag 28 oktober biedt onze vereniging een avond aan over alcohol en drugs. Deze avond wordt verzorgd door Novadic-Kentron.

Novadic-Kentron  is een verslavingszorginstelling met 1.100 medewerkers, 230 opnameplaatsen, een budget van 70 miljoen euro en meer dan 10.000 cliënten per jaar.  Ze ondersteunt iedereen die last heeft van een verslaving, of vragen heeft die daarmee samenhangen. Ze proberen verslavingen te voorkomen, behandelen cliënten die ervan willen herstellen, of ondersteunen hen bij het leven met een verslaving.

Tijdens deze avond gaat en medewerker van deze instelling in op verschillende aspecten rondom het thema alcohol en drugs. De avond wordt gehouden in een voor onze vereniging vertrouwde locatie.  namelijk 't Oude Klooster in Geffen. De lezing vindt plaats op 28 oktober 2014 van 20.00 u tot 22.00 u.

Zowel ouders als tieners zijn van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging. De toegang is gratis. Wel is nodig om je aan te melden bij Marina van Venrooij.

We hopen op een mooie opkomst.