Ook dit jaar zullen we ons beste beentje moeten voor zetten op Effe noar Geffe. Tijdens dit evenement zijn er weer vele EHBO-ers nodig om de organisatie in geval van ongelukken bij te staan.

Het is inmiddels weer het vierde jaar dat de organisatie een beroep doet op 33 gediplomeerde EHBO-ers. Deze vraag wordt enerzijds ingeven door de wens van de organisatie de veiligheid van alle aanwezigen te bewaken en anderzijds zijn er door de overheid gestelde eisen aan de veiligheid tijdens een groot evenement als Effe noar Geffe is.

De EHBO vereniging zal ervoor moeten zorgen, dat op de volgende tijden onderstaande bemensing aanwezig is. Afhankelijk van het tijdstip zijn er 1, 2 of 3 posten bemand en is er een mobiele post.

periode aantal EHBO-ers
07:00 - 11:00 2
10:30 - 13:00 6
13:00 - 16:00 15
16:00 - 18:00 8
18:00 - 20:00 2

De zaterdagavond heeft ook ondersteuning nodig. Zij het in veel beperktere mate. Voorwaar geen sinecure!

Daarom willen wij op ieder lid een beroep doen, om samen met ons deze klus te klaren en de vele bezoekers een geslaagde dag te bezorgen. Hoewel wij elk lid persoonlijk zullen benaderen, zien we graag dat iedereen zelf contact opneemt met Jolanda Koch. Zo kunt u tijdig uw voorkeur aangeven.

Wij stellen uw inzet erg op prijs en hopen dat iedereen een aantal uur op deze dag kan vrij maken.