Met de zomervakantie in aantocht, zijn wij als bestuur, al weer begonnen met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Zo hebben we met Ad Smits de data van de oefenavonden afgestemd en is ook Het Oude Klooster vanaf 18 september 2012 weer als oefenlocatie gereserveerd.

Samen met Ad hebben we het lesrooster voor het komende seizoen bepaald op zo’n manier, dat je als je voldoende avonden hebt gevolgd, alle onderdelen van de EHBO hebt gehad. Bij het lesrooster staat een instructie hoe je deze agenda in je Outlook kunt zetten.

Daarnaast zijn er nog de volgende activiteiten voorzien (onder voorbehoud):

november 2012 Rampoefening in Nuland
16 april 2012 Oefening met EHBO Heesch

Wij staan altijd open voor suggesties van letsels, die tijdens een avond behandeld zouden kunnen worden. Dus, heb je iets meegemaakt of wil je gewoon iets behandeld zien, leg dit neer bij Ad of bij een van de bestuursleden en we zullen zien hoe we dit in de lessen in kunnen passen. De praktijk is immers toch altijd net iets anders dan het boekje.

De contributie bedraagt net als vorig jaar € 20,00. Wij vragen jullie deze te voldoen voor 10 september 2012 door het bedrag over te maken:

op 11.58.03.696
t.n.v. EHBO vereniging Geffen
o.v.v. Contributie 2012-2013 van <je eigen naam>

Mocht je je willen afmelden doe dit dan voor 1 september 2012 bij het secretariaat.