Herhalingslessen AED/Reanimatie 2020-2021

Tijdens de zomervakantie hebben wij als bestuur, de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen getroffen. Zo hebben we met onze instructeur de data van de AED reanimatie oefenavonden afgestemd en is ook Het Oude Klooster vanaf 20 oktober 2020 weer als oefenlocatie gereserveerd. De keuze is nu aan jou om de juiste herhalingsdag te prikken.

Vanwege Covid-19 zijn er speciale aandachtspunten. deze komen in de les aan de orde.

De data waarop de AED/reanimatielessen gegeven worden staan vermeld onder de reguliere EHBO herhalingslessen onder het kopje 'Stoornissen in het bewustzijn én de ademhaling (Reanimatie/AED)'.

Om alle leden (EHBO, EHAK en AED) meer kans te geven om een geschikte datum te prikken worden de AED/Reanimatielessen gemengd uitgevoerd. We doen dit jaar weer met een online inschrijving. Vul deze z.s.m. in om een plekje van je gading te vinden.

Wij staan altijd open voor suggesties van letsels, die tijdens een avond behandeld zouden kunnen worden. Dus, heb je iets meegemaakt of wil je gewoon iets behandeld zien, leg dit neer bij onze instructeur of bij een van de bestuursleden en we zullen zien hoe we dit in de lessen in kunnen passen. De praktijk is immers toch altijd net iets anders dan het boekje.